Ingrediënten

  • 1 doosje kerstomaatjes
  • 1 doosje Boursin natuur
  • enkele blaadjes basilicum
  • peper en zout
  • gedroogde Provençaalse kruiden

De kerstomaatjes doormidden snijden en er op de ene helft een laagje van ongeveer 1 cm Boursin natuur opsmeren dat we eerst gekruid hebben met flink wat peper van de molen en een klein beetje zout. Daarbovenop leggen we een blaadje basilicum en we dekken het af met de andere helft van het kerstomaatje. Dit alles houden we samen met een cocktailprikker. Op het einde bestrooien we de tomaatjes met wat Provençaalse kruiden.

De kerstomaatjes doormidden snijden en er op de ene helft een laagje van ongeveer 1 cm Boursin natuur opsmeren dat we eerst gekruid hebben met flink wat peper van de molen en een klein beetje zout. Daarbovenop leggen we een blaadje basilicum en we dekken het af met de andere helft van het kerstomaatje. Dit alles houden we samen met een cocktailprikker. Op het einde bestrooien we de tomaatjes met wat Provençaalse kruiden.