Ingrediënten

Voor 4 personen:

  • 100 gram bloem
  • zout
  • 1 el suiker
  • 1 theelepel vanillesuiker
  • snuifje kaneel
  • eierdooier
  • 1,25 dl water
  • 2 cl kirsch
  • 1 el gesmolten boter
  • 2 eiwitten
  • 24 kersen met steeltje

Sabayon:

  • 4 eierdooiers
  • 100 gram poedersuiker
  • 1 dl marsala
  • 2 koffielepels geraspte citroenzeste

Meng bloem, zout, suiker, kaneel en eierdooier in een kom en voeg water, kirsch en boter toe. Laat 20 minuten rusten. Schep er stijfgeklopt eiwit door. Doop er de kersen in, en frituur. Maak sabayon met de aangegeven ingrediënten.

Meng bloem, zout, suiker, kaneel en eierdooier in een kom en voeg water, kirsch en boter toe. Laat 20 minuten rusten. Schep er stijfgeklopt eiwit door. Doop er de kersen in, en frituur. Maak sabayon met de aangegeven ingrediënten.