600 g kalfsfilet, in een stuk

1,8 dl olijfolie

1 el gedroogde sjalot

1 el gedroogde knoflook

1 el medinakruiden

2 tl garam masala (Indiaas specerijenmengsel)

peper van de molen en fijn zeezout

Bereidingswijze:

Kruid de kalfsfilet met peper en zout. Meng de olijfolie met de rest van de ingrediënten en wrijf er het vlees mee in. Laat even marineren en bak op de barbecue. Draai regelmatig om. Bak ongeveer 20 min; het vlees mag nog licht rosé zijn.

600 g kalfsfilet, in een stuk1,8 dl olijfolie1 el gedroogde sjalot1 el gedroogde knoflook1 el medinakruiden 2 tl garam masala (Indiaas specerijenmengsel)peper van de molen en fijn zeezoutBereidingswijze:Kruid de kalfsfilet met peper en zout. Meng de olijfolie met de rest van de ingrediënten en wrijf er het vlees mee in. Laat even marineren en bak op de barbecue. Draai regelmatig om. Bak ongeveer 20 min; het vlees mag nog licht rosé zijn.