Ingrediënten

Nodig voor vier:

  • 800 g kalfsborst
  • 2 l aromatische bouillon
  • 2 ei dooiers
  • 2 dl room

Begeleiding:

  • de kookgroenten van de bouillon en champignons

Zet de kalfsborst onder in een gearomatiseerde bouillon, breng aan de kook en laat vier uur op 62 °C op een heel klein vuur of in een afgesloten pan in de oven garen.

Recupereer 5 dl kookvocht en bind van het vuur af met een liaison van room en eidooiers. Warm op tot maximum 82 °C. Dien het vlees op met de saus, kookgroenten uit de bouillon en champignons.

Zet de kalfsborst onder in een gearomatiseerde bouillon, breng aan de kook en laat vier uur op 62 °C op een heel klein vuur of in een afgesloten pan in de oven garen. Recupereer 5 dl kookvocht en bind van het vuur af met een liaison van room en eidooiers. Warm op tot maximum 82 °C. Dien het vlees op met de saus, kookgroenten uit de bouillon en champignons.