Ingrediënten

  • 800 g kabeljauwfilets
  • 4 el olijfolie
  • 15 cl Dupont Blanche bio
  • 500 g spinazie
  • 4 sjalotten
  • 100 g boter
  • 100 g gerookte zalm
  • 400 g aardappelen
  • 1 bosje bieslook
  • 25 cl verse room
  • 1 ei

Bak de kabeljauwfilets in olijfolie kort aan en zet gedurende 10 minuten in de oven op 180°C. Deglaceer met bier en laat nog 1minuut sudderen om daarna op te dienen. Stoof intussen de spinaziebladen met sjalotten kort gaar in 50 gram boter en voeg de gerookte zalm in brunoise toe.

Kook en plet de aardappelen. Voeg aan de puree een bosje fijngesneden bieslook en lauwe room toe. Meng goed en kruid met peper en zout, voeg daarna het ei en 50 gram boter toe, meng verder en dresseer alles op borden.

Bak de kabeljauwfilets in olijfolie kort aan en zet gedurende 10 minuten in de oven op 180°C. Deglaceer met bier en laat nog 1minuut sudderen om daarna op te dienen. Stoof intussen de spinaziebladen met sjalotten kort gaar in 50 gram boter en voeg de gerookte zalm in brunoise toe. Kook en plet de aardappelen. Voeg aan de puree een bosje fijngesneden bieslook en lauwe room toe. Meng goed en kruid met peper en zout, voeg daarna het ei en 50 gram boter toe, meng verder en dresseer alles op borden.