Voor 4:

400 g kabeljauwhaasje

4 el olijfolie

3 limoenen

peper en zout

1 avocado

5 g wasabipoeder

1/2 kleine rammenas

1 rode ui

enkele toefjes rucola cress

Snij de kabeljauw met een vlijmscherp mes in fijne plakken. Doe de olijfolie samen met het sap van 1,5 uitgeperste limoen in een schaal, voeg peper en zout toe en laat de vis 10 min. marineren.

Mix ondertussen de avocado met het sap van 1 limoen en breng op smaak met peper, zout en wasabipoeder. Was de rammenas en schaaf ze met een mandoline in flinterdunne schijfjes. Besprenkel met het sap van de overgebleven halve limoen. Snipper de rode ui.

Schik de rammenas en de plakjes kabeljauw op de borden. Voeg de gesnipperde ui en het avocadomengsel toe. Werk af met enkele toefjes cress.

Voor 4:400 g kabeljauwhaasje4 el olijfolie3 limoenenpeper en zout1 avocado5 g wasabipoeder1/2 kleine rammenas1 rode uienkele toefjes rucola cressSnij de kabeljauw met een vlijmscherp mes in fijne plakken. Doe de olijfolie samen met het sap van 1,5 uitgeperste limoen in een schaal, voeg peper en zout toe en laat de vis 10 min. marineren.Mix ondertussen de avocado met het sap van 1 limoen en breng op smaak met peper, zout en wasabipoeder. Was de rammenas en schaaf ze met een mandoline in flinterdunne schijfjes. Besprenkel met het sap van de overgebleven halve limoen. Snipper de rode ui.Schik de rammenas en de plakjes kabeljauw op de borden. Voeg de gesnipperde ui en het avocadomengsel toe. Werk af met enkele toefjes cress.