Ingrediënten

Nodig:

  • 150 g speculaas
  • 100 g zandkoekjes
  • 75 g gesmolten boter
  • 675 g roomkaas
  • 200 g poedersuiker
  • 225 ml volle room
  • 1 pakje vanillesuiker
  • vanillepuddingpoeder
  • 2 eieren

Bekleed de bodem van een springbakvorm met bakpapier. Verkruimel de koekjes, meng met de gesmolten boter en bedek de bodem van de bakvorm met dit mengsel.

Giet alle overige ingrediënten samen in een kom en klop alles lichtjes los. Giet dit mengsel in de bakvorm op de koekjeslaag. Zet het geheel 1 tot 1,5 uur in de oven op 150°C tot de taart vanboven goudbruin kleurt. Laat afkoelen en dien op.

Bekleed de bodem van een springbakvorm met bakpapier. Verkruimel de koekjes, meng met de gesmolten boter en bedek de bodem van de bakvorm met dit mengsel.Giet alle overige ingrediënten samen in een kom en klop alles lichtjes los. Giet dit mengsel in de bakvorm op de koekjeslaag. Zet het geheel 1 tot 1,5 uur in de oven op 150°C tot de taart vanboven goudbruin kleurt. Laat afkoelen en dien op.