Heerlijk [kaastaart] ! Bij dit eenvoudig gerecht kunnen de kinderen gerust een handje toesteken.
Voor 4 tot 5 personen
Voorbereiding: 15 minuten
Bereiding: 30 tot 40 minuten
230 gram gebruiksklaar kruimeldeeg
3 eieren
150 gram verse room
1 glas melk
Goudse kaas, emmentaler en geitenkaas (telkens 80 gram)
Zout en peper
Bekleed een taartvorm eerst met boterpapier en dan met het uitgerolde deeg. Verwarm de oven op 200°C. Meng de eieren, de room en de melk in een grote kom. Voeg zout en peper toe. Giet het mengsel op het deeg. Snijd de drie soorten kaas in fijne plakjes. Schik ze per kleur op het mengsel met de eieren. Laat 35 tot 40 minuten in de oven bakken. Warm serveren met veldsla.
De kinderen kunnen bij dit heel eenvoudige recept gerust een handje toesteken.
Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier