Kaastaart met een saus van Kriek Belle-Vue
Bij sommige desserten past een Kriek Belle Vue als geen ander.
Bij sommige desserten past een Kriek Belle Vue als geen ander.
150 gr gistdeeg
1 flesje Kriek Belle-Vue
50 gr rozijnen
150 gr oude kaas
150 gr belegen kaas
150 gr jonge kaas
Maak van 150 gr gistdeeg een taartbodem en bak deze af.
Week 50 gr rozijnen in Kriek Belle-Vue.
Als de bodem klaar is, bedek hem met 150 gr in plakken gesneden oude kaas, dan een laagje geweekte rozijnen, een laag van 150 gr in plakken belegen kaas, een laagje geweekte rozijnen, laatste laag van 150 gr in plakken gesneden jonge kaas. Bak dit op 150 graden 30 minuten in de oven.
Deze taart koud serveren.
De saus:
Het bier voor de helft inkoken en lichtjes binden met arrowroot. Eventueel op smaak brengen met een beetje rietsuiker en eveneens koud serveren bij de taart.
Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier