Kaastaart
10-06-2011, 12:57
Bijgewerkt op: 22-04-2022, 13:34
Dit is een super easy recept voor wie niet graag taartbeslag maakt. Koekjes doen het even goed als bodem.
150 g speculaas
100 g zandkoekjes
75 g gesmolten boter
675 g roomkaas
200 g poedersuiker
225 ml volle room
1 pakje vanillesuiker
vanillepuddingpoeder
2 eieren
Bereiding
1. Bekleed de bodem van een springbakvorm met bakpapier. Verkruimel de koekjes, meng met de gesmolten boter en bedek de bodem van de bakvorm met dit mengsel.
2. Giet alle overige ingrediënten samen in een kom en klop alles lichtjes los. Giet dit mengsel in de bakvorm op de koekjeslaag.
3. Zet het geheel 1 tot 1 1/2 uur in de oven op 150 °C tot de taart vanboven goudbruin kleurt. Laat afkoelen en dien op.
Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier