Ingrediënten

Voor 4:

  • 2 el zure room
  • 2 el kaviaar
  • 3 verse jakobsschelpen
  • 1/2 Granny Smith
  • 2 lente-uien
  • maïskiemolie
  • peper en zout

Roer de room los en meng er voorzichtig de kaviaar onder. Snij de jakobsschelpen overlangs in plakken van 3 mm dik, leg telkens 1 plak op kleine borden of in lepels. Snij ongeschilde appel en lente-ui zeer fijn, meng met olie, peper en zout. Leg op de jakobsschelpen en dek af met een tweede plak jakobsschelp. Werk af met de kaviaarroom.

Roer de room los en meng er voorzichtig de kaviaar onder. Snij de jakobsschelpen overlangs in plakken van 3 mm dik, leg telkens 1 plak op kleine borden of in lepels. Snij ongeschilde appel en lente-ui zeer fijn, meng met olie, peper en zout. Leg op de jakobsschelpen en dek af met een tweede plak jakobsschelp. Werk af met de kaviaarroom.