Ingrediënten

Voor 4 personen:

  • 4 jakobsschelpen
  • olijfolie
  • 4 el gebakken bladspinazie, op smaak gebracht
  • 4 bladen brickdeeg
  • 1 preiblad
  • peper en zout

Het brickdeeg in cirkelvorm snijden (ong. 15 cm diameter). Eén eetlepel spinazie in het midden leggen. Hierop een zeer kort gebakken, licht gekleurde jakobsvrucht. Dichtvouwen tot een beursje en en dichtstrikken met een lintje van prei. Voor de preilintjes 20 cm lange reepjes snijden van 3 mm breed. Heel kort in kokend water leggen en meteen afkoelen in ijswater. De beursjes ongeveer 8 minuten op 180° bakken. Warm serveren.

Recept: Robert Wickerhoff

Het brickdeeg in cirkelvorm snijden (ong. 15 cm diameter). Eén eetlepel spinazie in het midden leggen. Hierop een zeer kort gebakken, licht gekleurde jakobsvrucht. Dichtvouwen tot een beursje en en dichtstrikken met een lintje van prei. Voor de preilintjes 20 cm lange reepjes snijden van 3 mm breed. Heel kort in kokend water leggen en meteen afkoelen in ijswater. De beursjes ongeveer 8 minuten op 180° bakken. Warm serveren.Recept: Robert Wickerhoff