Italiaanse kalfskoteletjes

  • Moeilijkheid

Voor 4:

4 kalfskoteletjes

zout en versgemalen zwarte peper

2 eetlepels Belolive Olijfolie Extra Vierge

1 zakje Heinz Gezeefde Tomaten met Stukjes Tomaat

1 bokaaltje Bonduelle Paprika Piquillos

2 eetlepels kappertjes

8 ansjovisfilets, in fijne stukjes

2 knoflookteentjes

1 glas witte wijn

4 porties Bosto Ready Rice Long Grain

Verhit de olijfolie in een ruime braadpan en bak de kalfskoteletjes rondom bruin. Kruid gul met zwarte peper en zuinig zout.Temper het vuur en voeg de tomaten, de in stukjes gesneden paprika’s, de kappertjes en ansjovisstukjes toe. Laat even fruiten, knijp dan de lookteentjes erbij en overgiet met de witte wijn. Laat het geheel ± 10 min. zachtjes sudderen tot de saus ingedikt is en de koteletjes gaar zijn.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content