Voor 2 kilo chutney:
500 g rijpe, ontvelde en in stukken gesneden tomaten
500 g geschilde en versneden uien
500g in stukken gesneden vruchtvlees van appelen
2 teentjes look
1 groene paprika van zaden ontdaan
3 dl azijn
300 g suiker
1 theelepel zout
1 theelepel paprikapoeder
2 lepels mosterd
1 theelepel chilipoeder
1 theelepel Worcestershiresaus
175 g tomatenpuree
1/4 theelepel caynnepeper
Tomaten, uien, appelen, geplette look, de in stukjes gesneden paprika en de helft van de azijn in een grote pan doen en zachtjes laten koken tot de uien zacht zijn. De rest van de ingrediënten toevoegen, aan de kook brengen en roeren tot de suiker is opgelost. Zonder deksel laten koken tot de gewenste dikte. In warme potten gieten, laten afkoelen, afsluiten en van een etiket voorzien.
Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier