Ingrediënten

  • 800 gr hertenfilet
  • 1/2 shi-taképoeder
  • 1 kg schorseneren
  • 8 gele rapen
  • 200 gr champignons
  • 20 gr gelei rode bessen
  • 1 botje radijzen

Bak het hertenkalf kort in shi-taképoeder. Breng de puree van schorseneren op smaak en rol de puree in het zwarte schorsenerenpoeder. Gaar de gele raap met steeltje in boter en de kippenfondmengeling.

Bak kort de 'Hoorn des Overvloeds' en kook de hertenfilet met de bessengelei, zwarte peper en jeneverbessen. Werk af met winterradijzen.


Bak het hertenkalf kort in shi-taképoeder. Breng de puree van schorseneren op smaak en rol de puree in het zwarte schorsenerenpoeder. Gaar de gele raap met steeltje in boter en de kippenfondmengeling. Bak kort de 'Hoorn des Overvloeds' en kook de hertenfilet met de bessengelei, zwarte peper en jeneverbessen. Werk af met winterradijzen.