Dit heb je nodig:

300 g boter

500 g havermout

4 eieren

300 g suiker

200 g bloem

1 pakje bakpoeder

Naar wens: je kunt chocoladedruppels, rozijnen of noten toevoegen naar smaak

Zo maak je het:

Verwarm de oven voor op 180 graden.

Laat de boter smelten in de microgolfoven of in een pannetje.

Meng de havermout en de boter in een kom.

Kluts de eitjes in een andere kom.

Voeg de suiker erbij.

Zeef de bloem en het bakpoeder bij het ei- en suikermengsel.

Meng hier het havermout-botermengsel onder.

Voeg extra's zoals chocolade of noten toe

Leg bakpapier klaar op de bakplaat en rol bolletjes van het deeg.

Zet de koekjes 20 minuten in de oven.

Dit heb je nodig:300 g boter500 g havermout4 eieren300 g suiker200 g bloem1 pakje bakpoederNaar wens: je kunt chocoladedruppels, rozijnen of noten toevoegen naar smaakZo maak je het:Verwarm de oven voor op 180 graden.Laat de boter smelten in de microgolfoven of in een pannetje.Meng de havermout en de boter in een kom.Kluts de eitjes in een andere kom.Voeg de suiker erbij.Zeef de bloem en het bakpoeder bij het ei- en suikermengsel.Meng hier het havermout-botermengsel onder.Voeg extra's zoals chocolade of noten toeLeg bakpapier klaar op de bakplaat en rol bolletjes van het deeg.Zet de koekjes 20 minuten in de oven.