Voor 4 personen:
250 g Bosto Perl Rice 10 min.
3/4 l melk
4 eetlepels suiker
± 4 eetlepels Teisseire grenadinesiroop
1 bokaaltje abrikozenmoes
1/2 potje rode bessengelei
suikerparels met chocolade
Breng de melk met de suiker aan de kook. Roer de rijst erdoor en laat die in 10 minuten gaarkoken op een heel zacht vuurtje, zodat de zaak niet overkookt! Roer de rijst eens goed door en laat hem wat afkoelen.
Neem nu hoge glazen en giet onderin een beetje grenadine. Schep daar voorzichtig wat rijst op en dan een laag abrikozenmoes. Ga verder met weer wat rijst, dan een laagje rode bessengelei en eindig met de rest van de rijst. Bestrooi met chocoladeparels enÂ… smullen maar.
Tip: Je kunt natuurlijk ook andere gelei of confituur gebruiken. Kies gewoon wat je het liefst lust!
Bereidingstijd: 10 minuten
Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier