Hapjes in een glaasje

© Getty

Hapjes in een glaasje ogen altijd net iets chiquer en feestelijker. Ga aan de slag met hummus, arrabiatasaus en auberginekaviaar voor 5 verschillende hapjes.

Voor 4 personen
  • 5 kleine glaasjes (of potjes) per persoon
  • 1/2 paprika
  • 1 potje arrabbiatasaus
  • 1 potje auberginekaviaar
  • 1 potje Marokkaanse wortelen
  • 1 potje hummus
  • 100 g garnalen
  • 2 kerstomaten
  • verse kruiden
  • 1 el mayonaise
Bereiding
  1. Vul per persoon drie glaasjes met respectievelijk een lepel hummus, Marokkaanse wortelen en auberginekaviaar. Snij de paprika in blokjes, meng deze met een lepel arrabbiatasaus en verdeel over vier glaasjes (1 per persoon).
  2. Doe vervolgens een blaadje groen in de resterende vier glazen, voeg een lepel garnalen toe, een klontje mayonaise, een half pruimtomaatje en kruid met peper.
  3. Versier de hapjes in een glaasje met verse kruiden: dragon, bieslook, koriander, dille…

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content