Ingrediënten

Voor 4 personen:

  • 4 sneetjes oesterbrood
  • 4 jakobsschelpen
  • 10 g truffel
  • olijfolie
  • citroensap
  • 50 g gekonfijte tomaat
  • dilletakjes

De jakobsschelpen in ronde plakjes snijden en marineren in olijfolie met citroen. Met een steekvormpje rondjes van dezelfde diameter uit het oesterbrood halen. Instrijken met olijfolie en toasten in de oven. Een hamburgertje opbouwen met een toastje als basis en daarop een schijfje jakobsvrucht afgewisseld met truffel en gekonfijte tomaat. Versier met dille.

* Smaakt het best drie uur na bereiden

Recept: Robert Wickerhoff

De jakobsschelpen in ronde plakjes snijden en marineren in olijfolie met citroen. Met een steekvormpje rondjes van dezelfde diameter uit het oesterbrood halen. Instrijken met olijfolie en toasten in de oven. Een hamburgertje opbouwen met een toastje als basis en daarop een schijfje jakobsvrucht afgewisseld met truffel en gekonfijte tomaat. Versier met dille.* Smaakt het best drie uur na bereidenRecept: Robert Wickerhoff