Ingrediënten

Voor 4:

  • 400 g varkensgehakt
  • 3 el arachideolie
  • 1 grote ui
  • 2 sjalotten
  • 1 teentje look
  • 50 g boter
  • 1 takje tijm
  • 1 takje rozemarijn
  • 1 blaadje salie
  • peper en zout
  • 2 el worcestersaus
  • 500 g aardappelpuree (zie basisrecept)

Bak het gehakt in hete olie gaar en werk het los met een vork. Laat uitlekken op keukenrol.

Snij ui, sjalot en look fijn. Bak in boter. Pluk de kruiden en hak ze fijn. Roer ze door het uimengsel. Kruid met peper, zout en worcestersaus. Meng alles door het gehakt.

Leg het gehakt in een gratineerschotel, bedek met aardappelpuree. Werk af met paneermeel, kaas en boter. Gratineer in een voorverwarmde oven op 180° gedurende een tiental minuten.

Bak het gehakt in hete olie gaar en werk het los met een vork. Laat uitlekken op keukenrol. Snij ui, sjalot en look fijn. Bak in boter. Pluk de kruiden en hak ze fijn. Roer ze door het uimengsel. Kruid met peper, zout en worcestersaus. Meng alles door het gehakt. Leg het gehakt in een gratineerschotel, bedek met aardappelpuree. Werk af met paneermeel, kaas en boter. Gratineer in een voorverwarmde oven op 180° gedurende een tiental minuten.