Hachis parmentier

2464113

Voor 4:

Hachis parmentier

Voor 4:

400 g varkensgehakt

3 el arachideolie

1 grote ui

2 sjalotten

1 teentje look

50 g boter

1 takje tijm

1 takje rozemarijn

1 blaadje salie

peper en zout

2 el worcestersaus

500 g aardappelpuree (zie basisrecept)

Bak het gehakt in hete olie gaar en werk het los met een vork. Laat uitlekken op keukenrol.

Snij ui, sjalot en look fijn. Bak in boter. Pluk de kruiden en hak ze fijn. Roer ze door het uimengsel. Kruid met peper, zout en worcestersaus. Meng alles door het gehakt.

Leg het gehakt in een gratineerschotel, bedek met aardappelpuree. Werk af met paneermeel, kaas en boter. Gratineer in een voorverwarmde oven op 180° gedurende een tiental minuten.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content