Ingrediënten

Voor 4 personen:

  • 40 g vermicelli
  • 7 dl groentebouillon
  • 40 g prei
  • 60 g champignons
  • 40 g gedroogde shii-takes
  • 40 g selderijhart
  • 3 stuks babymaïs
  • 1 el tapiocabloem
  • 4 tl sojasaus
  • 1 tl suiker
  • peper en zout
  • verse koriander

Week de vermicelli in water. Kook bouillon, voeg groenten en vermicelli toe. Meng tapiocabloem met 2,5 ettlepels water. Doe sojasaus, suiker, peper en zout bij de soep, roer er de bloem onder. Laat indikken. Roer verse koriander door de soep.

Week de vermicelli in water. Kook bouillon, voeg groenten en vermicelli toe. Meng tapiocabloem met 2,5 ettlepels water. Doe sojasaus, suiker, peper en zout bij de soep, roer er de bloem onder. Laat indikken. Roer verse koriander door de soep.