Groenteslaatje

2462367

Voor 4:

Groenteslaatje

Voor 4:

Voor de aardappelen:

1/2 l gevogeltebouillon

40 g boter

12 krielaardappeltjes

1 laurierblad

peper en zout

Voor de groenten:

8 groene uien

4 jonge preistengels

12 minimaïskolven

8 jonge worteltjes

4 kleine stronkjes broccoli

12 groene boontjes

8 peulerwten

12 aspergepunten

eetbare bloemen

Voor de vinaigrette:

4 el olijfolie

2 el balsamicoazijn

peper en zout

Warm de gevogeltebouillon op, voeg de boter toe en kruid bij. Voeg de geschilde krielaardappelen toe, kook al dente. Snij de gekookte aardappelen in repen. Blancheer alle groenten al dente in gezouten water. Schik op een bord en bevochtig met een scheutje van de vinaigrette. Werk af met eetbare bloempjes.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content