Voor 4 personen:
6 el olie
2 theelepels mosterdzaad
2 theelepels komijnzaad
2 theelepels korianderzaad
3 fijngehakte groene chilipepers
4 uitgeperste teentjes knoflook
1 ui, in ringen gesneden
5 cm fijngesneden gember
1 theelepel kurkuma
2 wortels, in plakjes gesneden
2 courgetten, in plakjes gesneden
100 g gebroken sperziebonen
400 g bloemkool, in kleine roosjes gesneden
200 g erwten
200 g tomaten, in stukjes gehakt
2 theelepels tomatenpuree
een handvol gehakte korianderblaadjes en steeltjes
Verhit de olie en voeg mosterdzaad, korianderzaad, pepers, knoflook, ui, gember en kurkuma toe. Ondertussen goed roeren. De groenten toevoegen, beginnend bij de hardste, die de langste kooktijd nodig hebben. De koriandersteeltjes in de pan doen en wanneer de groenten beetgaar zijn ook de tomaten en de puree toevoegen, gevolgd door water. Nog even laten sudderen tot alles gaar is
Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier