Groenteglaasje ‘Boel’
27-10-2011, 11:40
Bijgewerkt op: 22-04-2022, 11:58
Voor 8:
Voor 8:
150 g prinsessenboontjes
2 tomaten
2 hardgekookte eieren
5 Weense worstjes
peper en zout
mayonaise
bieslook en peterselie
Kook de boontjes beetgaar in gezouten water, verfris onder koud water en snij in stukjes. Pel en plet de gekookte eieren. Snij de tomaten in 4 stukken, verwijder de zaden en snij het vruchtvlees in blokjes. Snij de worstjes in stukjes.
Verzamel boontjes, tomatenblokjes en worstjes in een kom. Roer er de geplette eieren bij. Breng op smaak met peper en zout en serveer de mengeling in rechte waterglaasjes. Steek als versiering een stengel bieslook in elk glas en strooi er wat fijngehakte peterselie over.
Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier