Voor 4

1 goed rijpe mango

3 rijpe passievruchten

10 el Griekse yoghurt

4 el vloeibare honing

verse munt

Snij dobbelstenen vruchtvlees uit de mango (zie recept 'mangosalsa').

Lepel het sap uit de passievruchten, meng met de mango.

Klop de Griekse yoghurt los met de honing.

Hou een vijfde van de mango apart, verdeel de rest over 4 glazen, vul verder aan met de yoghurt. Werk af met mangoblokjes en een blaadje munt.

Voor 41 goed rijpe mango3 rijpe passievruchten10 el Griekse yoghurt4 el vloeibare honingverse muntSnij dobbelstenen vruchtvlees uit de mango (zie recept 'mangosalsa').Lepel het sap uit de passievruchten, meng met de mango.Klop de Griekse yoghurt los met de honing.Hou een vijfde van de mango apart, verdeel de rest over 4 glazen, vul verder aan met de yoghurt. Werk af met mangoblokjes en een blaadje munt.