Voor 4:

1 komkommer

8 tomaten

1 rode en 1 groene paprika

1 rode ui

100 g zwarte olijven, ontpit

2 el fijngehakte peterselie

200 g feta

witte wijnazijn

olijfolie

peper van de molen en zeezout

Bereidingswijze:

Was en snij de komkommer in plakjes. Was de tomaten, verwijder de steelaanzet en snij het vruchtvlees in blokjes. Was de paprika's, halveer ze en verwijder de pitjes.

Snij het vruchtvlees in stukken. Verdeel over 4 kommetjes en verkruimel er de feta over. Besprenkel met wijnazijn en olijfolie. Breng op smaak met peper en zeezout. Serveer meteen.

Voor 4:1 komkommer8 tomaten1 rode en 1 groene paprika1 rode ui100 g zwarte olijven, ontpit2 el fijngehakte peterselie200 g fetawitte wijnazijnolijfoliepeper van de molen en zeezoutBereidingswijze:Was en snij de komkommer in plakjes. Was de tomaten, verwijder de steelaanzet en snij het vruchtvlees in blokjes. Was de paprika's, halveer ze en verwijder de pitjes. Snij het vruchtvlees in stukken. Verdeel over 4 kommetjes en verkruimel er de feta over. Besprenkel met wijnazijn en olijfolie. Breng op smaak met peper en zeezout. Serveer meteen.