Gratin van courgette, grijze garnalen en tomatensaus

Voor 4 personen:
Voor 4 personen:
2 middelgrote courgettes
2 eetlepels olijfolie
enkele tijmtakjes
fleur de sel
2 eetlepels Parmezaanse kaas
100 g tomatensaus
een 10-tal kappertjes
een 10-tal basilicumblaadjes
200 g grijze garnalen
Snij de courgettes in plakjes van ongeveer een halve centimeter en blancheer ze in ruim gezouten water.
Leg ze dakpansgewijs op een ovenplaat, bestrijk ze royaal met olijfolie, tijmtakjes en fleur de sel en strooi er de gemalen kaas over.
Stoof intussen de tomatensaus met de kappertjes, voeg basilicum toe en ga er losjes met de staafmixer door.
Verwarm de courgette onder een warme grill, deponeer de plakjes op warme borden, strooi er de garnalen over en serveer de tomatensaus erlangs.
Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier