Gratin van gnocchi met spek, roomkaas en rozemarijn

© Getty

Voor 4 personen
  • 500 g verse gnocchi
  • 100 g gerookte spekreepjes
  • 200 g roomkaas
  • 2 el fijngehakte rozemarijn
  • 3 dl room
  • 25 g parmezaan
  • peper van de molen
Bereiding
  1. Verwarm de oven voor op 200°C. Kook de gnocchi gaar in gezouten water. Ze zijn gaar als ze komen bovendrijven. Laat ze goed uitlekken en schep ze in een beboterde ovenschotel.
  2. Bak de spekblokjes goudbruin en krokant in een droge antikleefpan pan. Strooi het spek over de gnocchi, samen met de rozemarijn.
  3. Verdeel vlokjes roomkaas over de gnocchi en giet de room over het geheel. Werk af met de parmezaan en een draai van de pepermolen. Bak 20 min. in de oven tot de gratin goudbruin is.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content