Gewokte spinazie met gegrilde sint-jakobsnoten en gedroogde parmaham

Dit is een ondersteunend algemeen beeld dat geen deel uitmaakt van het recept.
  • Moeilijkheid

Dit kleurrijke hapje zit boordevol smaak.

Voor 4 personen

500 g jonge spinazie

8 sint-jakobsnoten, zonder koraal

4 sneetjes parmaham

2 el arachideolie

1 kl sesamolie

fleur de sel

peper

Bereiding

1. Spoel de jonge bladspinazie onder lauw water en verwijder de nerven. Verhit de oliën en wok de uitgelekte spinazie kort. Kruid met peper en zout.

2. Rooster de sint-jakobsnoten kort aan beide zijden in een grillpan en kruid met fleur de sel en peper.

3. Leg de ham tussen twee keukenpapiertjes en zet zo twee minuten in de magnetron op volle kracht. Laat de ham afkoelen.

4. Schik de nootjes op de spinazie en versier met krokante parmaham.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content