Voor 4

olie, 12 grote roze garnalen, 8 sint-jakobsnoten, 3 el room, 2 eiwitten, 800 g zalmfilet zonder vel

Bereidingswijze:

Verwarm de oven voor op 200°C. Vet een bakplaat in met olie.

Pel vier garnalen en doe het vlees in een keukenrobot.

Spoel de sint-jakobsnoten en dep droog. Snij het vlees in stukjes. Voeg met de room en de eiwitten toe aan de keukenrobot. Kruid met peper en zout. Mix glad.

Snij de zalmfilet overlangs in tweeën. Bedek de ene helft met de farce en leg er de tweede helft op. Bind vast met keukentouw, kruid met peper en zout. Leg op de bakplaat, schuif in de oven en bak 20 minuten.

Snij de zalm in porties. Serveer met de resterende garnalen. Kruid met een draai van de pepermolen.

Voor 4olie, 12 grote roze garnalen, 8 sint-jakobsnoten, 3 el room, 2 eiwitten, 800 g zalmfilet zonder velBereidingswijze:Verwarm de oven voor op 200°C. Vet een bakplaat in met olie. Pel vier garnalen en doe het vlees in een keukenrobot. Spoel de sint-jakobsnoten en dep droog. Snij het vlees in stukjes. Voeg met de room en de eiwitten toe aan de keukenrobot. Kruid met peper en zout. Mix glad. Snij de zalmfilet overlangs in tweeën. Bedek de ene helft met de farce en leg er de tweede helft op. Bind vast met keukentouw, kruid met peper en zout. Leg op de bakplaat, schuif in de oven en bak 20 minuten. Snij de zalm in porties. Serveer met de resterende garnalen. Kruid met een draai van de pepermolen.