Ingrediënten

Voor 4 personen:

  • 4 el pecannoten
  • 3 el boerenpastei
  • 600 g varkenshaas
  • 2 grepen spinazie
  • boter
  • 4 dl kalfsfond
  • 1 tak tijm
  • 50 g ijskoude boter
  • nootmuskaat

Meng de gehakte noten met de pastei. Snij het vlees open, beleg met spinazie en pastei. Kruid met peper en zout. Bak in boter, zet 8 minuten in de oven op 220°C. Kook de fond in met tijm, monteer met boter, kruid met peper en zout. Stoof de rest van de spinazie gaar in boter. Kruid met peper, zout, nootmuskaat.

Meng de gehakte noten met de pastei. Snij het vlees open, beleg met spinazie en pastei. Kruid met peper en zout. Bak in boter, zet 8 minuten in de oven op 220°C. Kook de fond in met tijm, monteer met boter, kruid met peper en zout. Stoof de rest van de spinazie gaar in boter. Kruid met peper, zout, nootmuskaat.