Ingrediënten

Nodig voor 4:

  • 4 grote schoongemaakte sardienen
  • 120g verkruimeld brood
  • 120g gemalen parmezaanse kaas
  • 20g gehakte peterselie
  • 20g pijnboompitten
  • verse tomatensaus (400g trostomaten, olijfolie, oregano, peper, zout en witte wijn laten koken tot een gebonden saus)

Haal de graten uit de vis en duw de filet plat. Meng broodkruim, kaas, peterselie en pijnboompitten. Leg wat vulling op de sardien en rol de visfilet op. Schik de visjes naast elkaar op een ovenschotel en bak ze een kwartier in de oven. Serveer de warme vis op een bedje van tomatensaus.

Haal de graten uit de vis en duw de filet plat. Meng broodkruim, kaas, peterselie en pijnboompitten. Leg wat vulling op de sardien en rol de visfilet op. Schik de visjes naast elkaar op een ovenschotel en bak ze een kwartier in de oven. Serveer de warme vis op een bedje van tomatensaus.