8 el kappers

100 g ontpitte zwarte olijven

1 stengel witte selderij

een handvol bladpeterselie

4 el olijfolie

4 schoongemaakte rode ponen

uienzout peper van de molen

Bereidingswijze:

Hak de kappers, zwarte olijven, selderij en bladpeterselie fijn. Meng met de olijfolie. Kruid de buikholte van de ponen met peper en uienzout. Vul met het olijvenmengsel en wikkel in aluminiumfolie. Gaar de vis 30 min. op de barbecue.

8 el kappers100 g ontpitte zwarte olijven1 stengel witte selderijeen handvol bladpeterselie4 el olijfolie4 schoongemaakte rode ponenuienzout peper van de molenBereidingswijze:Hak de kappers, zwarte olijven, selderij en bladpeterselie fijn. Meng met de olijfolie. Kruid de buikholte van de ponen met peper en uienzout. Vul met het olijvenmengsel en wikkel in aluminiumfolie. Gaar de vis 30 min. op de barbecue.