Voor 4 :
aardappelpuree
bos peterselie
3 tenen knoflook
4 el vers kruim van witbrood
2 sjalotten
4 el pijnboompitten
4 el geraspte parmezaankaas
kervel
basilicum
12 tot 16 schoongemaakte kleine pijlinktviszakjes
Maak klassieke aardappelpuree, werk op met boter, eierdooier, volle melk, peper, zout en nootmuskaat. Hak de peterselie grof, blancheer 2 minuten in kokend water en giet af. Meng onder de puree en stamp goed fijn.Hak de knoflook fijn en cutter met broodkruim, fijngehakte sjalot, pijnboompitten, parmezaankaas, fijngehakte kervel, peterselie en basilicum fijn in de keukenrobot.
Maak de pijlinktviszakjes schoon en spoel ze grondig onder koud stromend water. Vul ze op met de farce, steek ze dicht met cocktailprikkers en bak even rondom rond in boter. Zet nog 5 minuten in een oven van 160°C en schik op de aardappelpuree.
Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier