Ingrediënten

  • 4 perziken of nectarines
  • 125 gram frambozen
  • 60 gram wilde aardbeien
  • 6 eetlepels vloeibare lichte room
  • 6 eetlepels vloeibare honing
  • 30 gram geplette amandelen

Verwarm de oven voor tot 180°C (th.6). Snijd de perziken doormidden, verwijder de pitten, leg ze met de bolle zijde naar omlaag op een bord en begiet met een lepel honing en een lepel room. Verdeel de frambozen, de aardbeien en de amandelen over de perziken, giet een glaasje water in het bord en laat ongeveer 25 minuten garen. Lauw serveren en.....uitgebreid smullen.

Voorbereiding: 15 minuten.

Baktijd: 25 minuten.

Verwarm de oven voor tot 180°C (th.6). Snijd de perziken doormidden, verwijder de pitten, leg ze met de bolle zijde naar omlaag op een bord en begiet met een lepel honing en een lepel room. Verdeel de frambozen, de aardbeien en de amandelen over de perziken, giet een glaasje water in het bord en laat ongeveer 25 minuten garen. Lauw serveren en.....uitgebreid smullen. Voorbereiding: 15 minuten.Baktijd: 25 minuten.