Ingrediënten

Voor 4:

  • 100 g grotchampignons of andere Parijse champignons
  • 100 g boter op kamertemperatuur
  • 2,5 el fijngehakte kruiden (basilicum, kervel, peterselie, bieslook, dille)
  • 1 fijngehakte knoflookteen
  • Â1/2 fijngehakte sjalot
  • 1 snede rauwe ham in fijne repen

Snijd de stelen van de champignons en hol ze enigszins uit met een aardappelmes. Snijd de stelen in fijne brunoise en doe in een kom.

Voeg de boter, de fijngehakte kruiden, knoflook, sjalot en rauwe ham toe en meng goed door elkaar. Vul de champignons ermee op en schik ze op een bakplaat. Zet 4 min. in een oven van 200°C en serveer meteen.

Snijd de stelen van de champignons en hol ze enigszins uit met een aardappelmes. Snijd de stelen in fijne brunoise en doe in een kom. Voeg de boter, de fijngehakte kruiden, knoflook, sjalot en rauwe ham toe en meng goed door elkaar. Vul de champignons ermee op en schik ze op een bakplaat. Zet 4 min. in een oven van 200°C en serveer meteen.