Verras je gasten met deze gevulde grotchampignons bij het aperitief of als voorgerecht. Serveer ze rechtstreeks uit de oven.
Voor 4 personen
- 100 g grotchampignons of andere Parijse champignons
- 100 g boter op kamertemperatuur
- 2,5 el fijngehakte kruiden (basilicum, kervel, peterselie, bieslook, dille)
- 1 fijngehakte knoflookteen
- 1/2 fijngehakte sjalot
- 1 snede rauwe ham in fijne repen
Bereiding
- Snijd de stelen van de champignons en hol ze enigszins uit met een aardappelmes. Snijd de stelen in fijne brunoise en doe in een kom.
- Voeg de boter, de fijngehakte kruiden, knoflook, sjalot en rauwe ham toe en meng goed door elkaar.
- Vul de champignons ermee op en schik ze op een bakplaat. Zet de gevulde grotchampignons vier minuten in een oven van 200 °C en serveer meteen.
Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier