Gevulde courgettes
Voor 4:
Voor 4:
4 courgettes
60 g broodkruim
1 eierdooier
25 cl Boursin Cuisine met Tomaten en Mediterrane kruiden
2 soeplepels olijfolie
zout
peper
De courgettes wassen, 10 tot 15 minuten in kokend zout water dompelen en laten uitlekken. De courgettes in de lengte in twee snijden en in het midden van elk stuk verwijderen met behulp van een lepel. Het midden van de courgettes fijnhakken. De pulp samen met het broodkruim, de Boursin Cuisine en de eierdooier in een kop doen. Goed mengen om een soepel deeg te verkrijgen. Er zo nodig een beetje melk bijvoegen. Zout en peper toevoegen.
De courgettes met dat mengsel vullen en de oppervlakte goed effen en plat strijken. Ze in een geöliede gratineerschotel leggen. 35 minuten laten bakken in een hete oven (200°). De courgettes moeten zacht zijn en de vulling goudbruin.
Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier