Gevulde champignon met crème van rode biet, parmezaan en preischeuten

fce90921b587cf9e6b0adfb96d8e2972

Een origineel, kleurrijk en verrassend lekker hapje. Je gasten zullen versteld staan.

Een origineel, kleurrijk en verrassend lekker hapje. Je gasten zullen versteld staan.

Voor 4 personen

Crème van rode biet :

  • 2 rode bieten (ca. 200 g)
  • 1/2 teen look
  • 2 lente-uitjes
  • 5 g olijfolie
  • 40 g sushiazijn
  • herbamare

En verder :

  • 4 kleine Parijse champignons
  • geraspte parmezaan
  • preischeuten

Bereiding:

1. Gaar de rode bietjes en de look anderhalf uur op een bedje grof zout in de oven op 150 °C. Schil de biet, mix het vlees met sushiazijn, de geroosterde look en lente-ui tot een smeuïg geheel.

2. Schil de champignons (van de sporen tot de onderkant), hol ze uit met een parisiennemesje. Kruid met een peper en zout, vul met de crème van rode biet, werk af met parmezaan en een toefje preischeuten.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content