Ingrediënten

Voor 4 l water:

  • 1 kippetje of 1 kg vleugeltjes
  • 1 ui, 5 worteltjes
  • 2 selderijstengels
  • 1 takje verse tijm
  • 2 blaadjes laurier
  • platte peterselie
  • peper, zout
  • extra vierge olijfolie

Breng alle ingrediënten samen aan de kook. Laat 2 uur zachtjes koken.

Hebt u een hele kip gekozen, haal het vel er dan af en gebruik het vlees voor bv. een vol-au-vent. De resterende bouillon bewaart u in de diepvriezer.

Kook de letterpasta (reken 20 à 30 g per kommetje) apart en giet de ontvette bouillon in de kommetjes van de kinderen. Werk af met een scheutje olijfolie.

Breng alle ingrediënten samen aan de kook. Laat 2 uur zachtjes koken. Hebt u een hele kip gekozen, haal het vel er dan af en gebruik het vlees voor bv. een vol-au-vent. De resterende bouillon bewaart u in de diepvriezer. Kook de letterpasta (reken 20 à 30 g per kommetje) apart en giet de ontvette bouillon in de kommetjes van de kinderen. Werk af met een scheutje olijfolie.