Voor 4:

300 g bananen

4 el suiker

3 el bloem

2 el volle melk

een flinke snuif saffraandraadjes

VOOR DE AARDBEIENCOMPOTE:

250 g aardbeien

1 el honing

Pureer de bananen met de suiker, bloem, melk en saffraan. Verdeel dit mengsel over 4 licht ingevette aluminium potjes van 1 dl inhoud. Zet deze in een stoommandje. Dek af en stoom 10 à 12 min. Laat nadien afkoelen tot lauw.

Snij de aardbeien in stukken, leg deze in het stoommandje en stoom 5 min. Lepel nadien in een kom en schep er de honing onder. Maak de puddinkjes voorzichtig los door met een mes langs de rand te gaan en draai ze uit. Serveer met de aardbeiencompote.

Voor 4:300 g bananen4 el suiker3 el bloem2 el volle melkeen flinke snuif saffraandraadjesVOOR DE AARDBEIENCOMPOTE:250 g aardbeien1 el honingPureer de bananen met de suiker, bloem, melk en saffraan. Verdeel dit mengsel over 4 licht ingevette aluminium potjes van 1 dl inhoud. Zet deze in een stoommandje. Dek af en stoom 10 à 12 min. Laat nadien afkoelen tot lauw.Snij de aardbeien in stukken, leg deze in het stoommandje en stoom 5 min. Lepel nadien in een kom en schep er de honing onder. Maak de puddinkjes voorzichtig los door met een mes langs de rand te gaan en draai ze uit. Serveer met de aardbeiencompote.