Voor 4:

5 knoflooktenen

1 rode chilipeper van ongeveer 12 cm

een handvol verse koriander

2 citroenen

12 grote tijgergarnalen

zwarte peper en grof zeezout

1 dl olijfolie

8 el zelfgemaakte mayonaise

2 limoenen, sap en fijngeraspte zeste

brood of frieten

Snij de knoflook en de chili fijn. Hak de koriander grof. Snij de citroen in plakken. Leg ze over de tijgergarnalen op een bakplaat. Kruid royaal met peper en grof zout, bedruip met olijfolie en wrijf de marinade goed over de garnalen. Dek af en laat 2 uur marineren in de ijskast.

Rijg de garnalen afwisselend met de citroenplakken op lange spiesen en rooster net gaar in een grillpan of op de barbecue.

Meng de mayonaise met de zeste en het sap van de limoenen. Serveer bij de garnalen, eventueel met brood of frieten.

Voor 4: 5 knoflooktenen 1 rode chilipeper van ongeveer 12 cm een handvol verse koriander 2 citroenen 12 grote tijgergarnalen zwarte peper en grof zeezout 1 dl olijfolie 8 el zelfgemaakte mayonaise 2 limoenen, sap en fijngeraspte zestebrood of frietenSnij de knoflook en de chili fijn. Hak de koriander grof. Snij de citroen in plakken. Leg ze over de tijgergarnalen op een bakplaat. Kruid royaal met peper en grof zout, bedruip met olijfolie en wrijf de marinade goed over de garnalen. Dek af en laat 2 uur marineren in de ijskast.Rijg de garnalen afwisselend met de citroenplakken op lange spiesen en rooster net gaar in een grillpan of op de barbecue.Meng de mayonaise met de zeste en het sap van de limoenen. Serveer bij de garnalen, eventueel met brood of frieten.