Ingrediënten

Voor 4:

  • boter
  • 4 sneden wit toastbrood
  • 5 takken peterselie
  • 1 citroen
  • 1 grote ui
  • 8 grote sneden gerookte zalm

Maak toast: smelt royaal boter in een pan en bak er de sneden witbrood langs beide kanten krokant in aan. Haal uit de pan en snij de korsten van het brood. Snij de bekomen vierkanten schuin in telkens twee driehoeken.

Hak de peterselie fijn, snij de citroen in vieren of in plakken. Snij de ui in fijne brunoise.

Schik de sneden gerookte zalm op de borden, willekeurig of strak en verdeel de garnituren er omheen.

Maak toast: smelt royaal boter in een pan en bak er de sneden witbrood langs beide kanten krokant in aan. Haal uit de pan en snij de korsten van het brood. Snij de bekomen vierkanten schuin in telkens twee driehoeken. Hak de peterselie fijn, snij de citroen in vieren of in plakken. Snij de ui in fijne brunoise. Schik de sneden gerookte zalm op de borden, willekeurig of strak en verdeel de garnituren er omheen.