Ingrediënten

Voor 4:

  • 4 plakjes gerookte zalm
  • 200 g zachte geitenkaas
  • 100 g zure room
  • 1 el room
  • haringeitjes (Avruga)
  • enkele blaadjes munt
  • enkele blaadjes koriander
  • enkele blaadjes waterkers
  • peper
  • 4 takjes roomse kervel

Werk de geitenkaas op met fijngesneden kruiden (koriander, munt en waterkers) en kruid met peper. Vul de plakjes zalm met de geitenkaasmengeling en rol op tot een cilinder van ± 1 duim dik. Laat opstijven in de koelkast. Snijd elke cilinder in 3 gelijke stukken. Plaats die recht op het bord. Giet de zure room uit, die op smaak werd gebracht met een beetje room, peper & zout. Dresseer op elke cilinder een theelepel haringkaviaar. Versier met een takje roomse kervel.

Werk de geitenkaas op met fijngesneden kruiden (koriander, munt en waterkers) en kruid met peper. Vul de plakjes zalm met de geitenkaasmengeling en rol op tot een cilinder van ± 1 duim dik. Laat opstijven in de koelkast. Snijd elke cilinder in 3 gelijke stukken. Plaats die recht op het bord. Giet de zure room uit, die op smaak werd gebracht met een beetje room, peper & zout. Dresseer op elke cilinder een theelepel haringkaviaar. Versier met een takje roomse kervel.