Gerookte zalm met gekruide geitenkaas, een sausje van zure room en haringkaviaar

  • Moeilijkheid

Voor 4:

4 plakjes gerookte zalm

200 g zachte geitenkaas

100 g zure room

1 el room

haringeitjes (Avruga)

enkele blaadjes munt

enkele blaadjes koriander

enkele blaadjes waterkers

peper

4 takjes roomse kervel

Werk de geitenkaas op met fijngesneden kruiden (koriander, munt en waterkers) en kruid met peper. Vul de plakjes zalm met de geitenkaasmengeling en rol op tot een cilinder van ± 1 duim dik. Laat opstijven in de koelkast. Snijd elke cilinder in 3 gelijke stukken. Plaats die recht op het bord. Giet de zure room uit, die op smaak werd gebracht met een beetje room, peper & zout. Dresseer op elke cilinder een theelepel haringkaviaar. Versier met een takje roomse kervel.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content