Voor 4:

2 gerookte makrelen

75 g verse frambozen

1,5 dl frambozenazijn

3 el poedersuiker

150 g boter

Broodkorstjes

preischeuten

Trek het visvlees uit elkaar in grove stukken en serveer op borden. Verdeel er de frambozen over en rond.

Kook de azijn met de poedersuiker in tot de helft. Zet van het vuur en klop de boter eronder, tot een bruine saus ontstaat. Lepel over de vis en werk de borden af met broodkorstjes en preischeuten.

Voor 4: 2 gerookte makrelen75 g verse frambozen1,5 dl frambozenazijn3 el poedersuiker150 g boterBroodkorstjespreischeutenTrek het visvlees uit elkaar in grove stukken en serveer op borden. Verdeel er de frambozen over en rond.Kook de azijn met de poedersuiker in tot de helft. Zet van het vuur en klop de boter eronder, tot een bruine saus ontstaat. Lepel over de vis en werk de borden af met broodkorstjes en preischeuten.