Ingrediënten

Voor 4:

  • 1 gerookte forel
  • 4 sneden pumpernickel
  • 12 radijzen
  • 4 el zure room
  • 2 el geraspte mierikswortel
  • sojasaus
  • peper
  • kervel

Snij de forel en de pumpernickel in gelijke vierkante plakken. Snij de radijzen in schijfjes. Roer de zure room los en meng de mierikswortel eronder. Kruid met sojasaus en versgemalen witte peper. Lepel wat van de saus op een plak brood, leg daarop de radijzen, daarop opnieuw wat saus en daarop de vis. Werk af met kervel.

Snij de forel en de pumpernickel in gelijke vierkante plakken. Snij de radijzen in schijfjes. Roer de zure room los en meng de mierikswortel eronder. Kruid met sojasaus en versgemalen witte peper. Lepel wat van de saus op een plak brood, leg daarop de radijzen, daarop opnieuw wat saus en daarop de vis. Werk af met kervel.