Ingrediënten

Voor 6 pers:

  • Â1/2 l kippenbouillon
  • Â1/4 l kokosmelk van goede kwaliteit
  • Â1/2 koffielepel kurkuma (geelwortel)
  • 1 eetlepel fijngesneden gember
  • Ongeveer een stukje 150 g kabeljauw per persoon
  • Zeekraal
  • Spinazie
  • Verse koriander
  • Boter

De kippenbouillon, kokosmelk, kurkuma en gember ongeveer 15 min laten koken, zeven en net voor het doorgeven een beetje fijngesneden koriander toevoegen.

Stoom de kabeljauw gaar, laat ook de zeekraal beetgaar stomen.

Stoof de spinazie kort op in een beetje boter, de structuur van het spinazieblad moet behouden blijven.

Schik in een diep bord, de spinazie, daarop de vis en bovenop de zeekraal.

Giet de bouillon rond het gerecht

De kippenbouillon, kokosmelk, kurkuma en gember ongeveer 15 min laten koken, zeven en net voor het doorgeven een beetje fijngesneden koriander toevoegen.Stoom de kabeljauw gaar, laat ook de zeekraal beetgaar stomen.Stoof de spinazie kort op in een beetje boter, de structuur van het spinazieblad moet behouden blijven.Schik in een diep bord, de spinazie, daarop de vis en bovenop de zeekraal.Giet de bouillon rond het gerecht