Nodig per persoon:
60 g Beaufort kaas
1 ei
peper
paneermeel
olie
Voor het slaatje:
1/4 appel
1/2 zoete rode ui
pijnboompitten
sluimerwten
pijpajuin
sojascheuten
blokjes tomaat
Voor de vinaigrette:
vloeibare honing
appelazijn
Xeresazijn
Toscaanse olijfolie
kruiden
Paneer de stukjes kaas. Blancheer de sojascheuten en de sluimerwten. Laat de honing, voor de vinaigrette, karameliseren in een pannetje en blus met appel- en xeresazijn. Werk af met kruiden, roer er de olijfolie bij en hou de vinaigrette ondertussen warm. Meng de ingrediƫnten van de sla en schik ze op het bord. Bak de gepaneerde Beaufort in olijfolie en leg de kaas op de sla. Werk het bord af met de lauwe vinaigrette.
Recept: Olivier Peeters – Le Homard Rouge
Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier